dilluns, 9 de juliol del 2012

TROBADA BLOCAIRE A BARNA



La Cantireta, aqui present , i jo, la Glòria, voldrien acabar el mes de juliol del 2012 amb bon gust de boca (bé, diguéssim que les pastilles de regalèssia i la cervesa sense/amb alcohol hi ajudaran). Estaria bé reunir-se (sota una ombra, dins d'un edifici amb aire condicionat, davall d'una palmera, en un forat a la sorra....) per saber de les nostres (belles, formoses, sense arrugues, sense Bòtocs, sense manies) cares i fer-la petar una estona mentre fem alguna cosa cultural (riure-mos dels guiris, badar davant del pitram estranger, sufocar-mos a l'apropar-se un foraster vigorós i jove, calcular los euros que los de la Roija s'han embutxacat, etc) A tal efecte, pensàvem (sí, 2 caps millor que 1) reunir-mos a BARCELONA-ÉS-BONA-SI-LA-BOSSA-SONA el dia 29 de juliol, dimenge, a les 11, en un lloc conegut i cèntric COM EL MACBA (per exemple) i anar a un lloc cultural que vos agradi i després jalar (minjar, vaie) a L'Horiginal, que cau prop d'allà, del MACBAC. Demanarem menú, que no segrestarà la butxaca, a 15€.


Servisqui aquesta crida per a l'Helena, lo Miquel Àngel (si  ja l 'han  alliberat  les   Muses),    lo  Jordi de la  Banyera   (i l'Alba, clar),   Jordi Dorca  i  senyora,   Joan Vigó   (del bloc mafiamental),    Sílvia   (del bloc fent punyetes),   Miramelsmots, 
               i TOTS els que viuen a la City i rodalies.
 Agrairíem que digueu a qualsevol de les dues, la Cantireta o la Glòria , quanta gent sereu, perquè l'organització fa que les trobades siguin més profitoses, oi?

Per cert, ens fa il·lusió conèixer-vos en persona. Ja n'hem fet 2, de trobades, i sempre han estat molt reeixides. 

                           Animeu-vos!

PD. També podem anar al MUSEU DE CERA, o a veure COLOM, o fer un tomb amb les GOLONDRINAS...He recordat que les Rambles cauen prop d'allà, i Barcelona és maca a peu, si no fa molta calor (o xafogor). 


 

2 comentaris:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...